martes, 13 de enero de 2009

Making off a Cervera

Abans de començar a explicar la nostra petita anècdota a Cervera cal esmentar la preparació prèvia a la gravació de fragments per formar el curt. No és tan senzill com agafar la càmera de vídeo i començar a gravar, abans que això cal fer el disseny d’un guio del film a realitzar, i en aquest guio s’ha de tenir present la idea, temàtica, història o objectiu del film, els plans que s’usaran, els recursos o tècniques que donin l’efecte desitjat, el temps del que es disposa i el temps de durada de cada fragment del clip de vídeo, l’entrada i sortida dels personatges i diversos elements d’importància etc... Així doncs, abans de posar-se a gravar cal fer tot un treball previ d’organització i adequació, una espècie d’esquema que t’orienti en la construcció del curt, que com no, el varem poder realitzar amb les instruccions d’en Pitu.

El tema que ens introdueix en aquest escrit del Bloc és el MAKING OFF A CERVERA. De fet a Cervera nomès vam gravar una part del curt, però va ser una excursioneta molt maca, d'un diumenge sencer, en la que fins i tot vam veure nevar i vam jugar sota les volves incessants. Els avis de la Sara van ser, apart d'uns actors estraordinaris, una gent molt hospitalaria i amable que ens van convidar a dinar i fins i tot ens van servir el cafè a la vora del foc que guspirejava xemeneia amunt.

Ja veieu, un treball com la composició d'un video que es va realitzar entre Barcelona i Cervera i que compte amb la col·laboració de familiars, ens va dur tambè a gaudir d'un dia fantàstic i agradable. Tot i la feinada anterior, tot i la feinada posterior, tot i la feina en que jo no sóc l'artifex principal, tot i els pros i contres... el curt de Les màquines no descansen; una experiència positiva i enrriquidora.









No hay comentarios: