jueves, 4 de diciembre de 2008

Humanitat

Sovint veiem com els governs es barallen amb l'objectiu fixat en acomular més riqueses i més poder que el país veí, també observem el que ells anomenen "danys col•laterals" i que estan minimitzats quan arriben als nostres ulls. El que ens hem de preguntar és si realment tenen un interès per resoldre els conflictes per altres vies que no impliquin la situació i sensació de catàstrofe... però és clar, tampoc un ratolí rebutja un tros de formatge oi? Serem capaços els humans de renunciar a la dominació? a la imposició? al poder?.
Mentre uns fan el soldat i la guerra disfressant-ho de defensa dels drets de la humanitat altres lluiten per combatre la por, la tristesa i la buidor dels homes, de les dones i sobretot dels nens. Lluiten amb somriures amb mirades i expressions, dormen com i quan poden, mengen igual que dormen i exposen la seva vida per alleujar la dels altres.
Les TIC juguen un paper important per transmetre’ns el coneixement de l’existència d’aquests afers, doncs no surten a les noticies, no es pengen medalles, ni reben el suport dels organismes d’influència. Però ells s’han fet amb un tros de cel més gran que el recorren els avions, ells creen allà on tot és destrucció.
Contra el realisme la utopia, contra el fanatisme la ironia, contra el fusell un somriure, contra la guerra... pallassos sense fronteres.

No hay comentarios: